Job opportunities 2012: Fam Irvoll


I går var kanskje en av de beste dagene i mitt liv (så langt). I forrige uke hadde jeg sendt mail til Fam Irvoll i forhold til at hun utlyste syhjelp til sin neste kolleksjon som skal vises på Oslo Fashion Week i februar. Jeg fikk raskt svar om at jeg måtte komme innom studioet på grünerlökka for en prat. Jeg dro innom i går for å ta den praten, det viste seg at Fam ikke var der. Jeg slo av en prat med Thomas, som sa at jobben var min (sikkert flere som skal hjelpe til) og tok imot navn og telefon nummer og sa jeg kunne vente en telefon på nyåret.

Vi er enige om at jeg får oppföre Fam som referanse og at jeg får en attest. Dette er gull verdt for meg og ikke minst en äre og få hjelpe til. Jeg kunne ikke tenkt meg å jobbe for noen andre, snakk om å få velge fraöverste hylle! Jeg föler meg velsignet og heldig . Dette er “once in a life chance”! Jeg har kjempet lenge for å bare få utplassering -siden det er utrolig vanskelig i Norge, vi er ikke akkurat landet kjent for mote. Men her er jeg, CHRISTINA EVELYN DANG (skriv det ned og husk det!) jeg baner min egen vei inn i klesdesign bransjen og jeg er kommet for å bli!

______________________________________________________________________

 

Yesterday was probably the best day of my life (so far). Last week I sent an e-mail to a norwegian designer named Fam Irvoll, she had posted that she needed some sewing help for her up and comming collection for Oslo Fashion week in february. I got a quick reply, and she wanted me to stop by her studio/shop in Oslo to have a chat. So yesterday I stopped by, and she wasn’t there (to my big dissapointment). But a collegue of her, Thomas (probably also one of her team-mates), was there so I had a little chat with him. He told me that the job was mine and that I could expect a call from them over New Years, he wrote down my name and number.

We also agreed that I can put them up as my referance and that I get a letter of recomendation. This is exactly what I need, and an honor for me. I couldn’t in my wildest dreams imagined that I would get this opportunity, I feel lucky and blessed. This is a once in a life chance for me! I have looked forever for å internship like this and it has been hard, Norway is not exactly the country known for its design. But here I am, CHRISTINA EVELYN DANG (write it down and remember it!), making my own way into the fashion and design industry, and I am here to stay!

About these ads

12 thoughts on “Job opportunities 2012: Fam Irvoll

 1. Niina

  Wow, gratulerer så mye, dette er stort altså!! :) Må være en fantastisk nyhet i julen altså!! :-D

  Og jeg fikk Baby Foot i kalenderen, men tror kanskje de selger på Vita, og random parfymerier.. Den finnes også på eBay ja,tror ikke det har noe å si hvor du bestiller fra egentlig, de er alle laget i Japan I think!

  Reply
  1. Evy <3 Post author

   Aha, skal se hvor jeg finner det hen, hvis ikke blir det ebay og det er ikke noe stress :P hehe Ja dette har vært den beste nyheten så langt :) hehe

   Reply

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s