The Truth About Love

 

Jeg er tilbake etter 2 og en halv uke med sykdom. Jeg har ikke hatt krefter til å blogge, men nå er jeg tilbake. Jeg starter på fresh! Jeg har hatt bloggen i hele 5 år nå, og starter det 5. blogg-året med å dele noen bilder av meg og Hunken min! Sannheten er at jeg er ganske forelsket i disse dager, er kanskje ikke så rart når jeg har møtt en sånn fantastisk mann. Jeg håper denne nyforelsket følelsen varer for alltid! haha!

Jeg skal bli flinkere å dele design innlegg, selvom jeg selv merker jeg drifter mer vekk fra det når det gjelder bloggen, men snart blir det photoshoot og sånt og da skal dere få i bøtter og spann med oppdateringer! :)

About these ads

5 thoughts on “The Truth About Love

 1. Tuva

  Stas! Dere er så fine sammen, og du ser mega lykkelig ut. og ENDELIG er bloggen din oppe, kjenner en hvis frustrasjon når jeg ikke kommer inn på den…avhengig much! :P hahaha

  Reply
  1. Evy <3 Post author

   Jeg liker når du sender en drit lang klage-mail fordi bloggen er nede ;) haha Men det får meg til å få i gang ting da <3

   Reply

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s