Where did the easter bunny go?

Denne påsken ble tilbragt i Lillehammer hos Line og Freddy. Fra Torsdag til Fredag var vi hos foreldrene til Tomas, hvor vi fikk servert elgebiff med tilbehør, etterfulgt av påskequiz og yatzi, jeg tapte vell begge omgangene. På fredag fikk vi låne bilen til hans mor og tok turen opp til L&F. Vi kom opp dit relativt sent så, det ble litt skravling og tv før vi tuslet til sengs. Lørdag var vi å shoppet litte gran, jeg kjøpte meg et mint grønt skjørt på Gina Tricot jeg hadde ønsket meg en stund, og surret rundt der. Line kjøpte seg også mikrofoner til singstar så dere kan tenke dere hva vi bedrev ettermiddagen med. Vi dro ut på byen er “Brenneriet”, makan til sted altså, veldig stort, tror ikke man finner likedan sted i Oslo.

 

Søndag var det tilbake til Vikersund for å levere bilen, siden det ble sent når vi kom fram, ble vi likesågodt over til mandags morgen. Jeg klarte forresten å skade foten min søndagsmorgen, bare så det er nevnt; så fikk jeg en 1,5 liters full colaflaske med spissen på korken ned på midten av foten min, så nå halter jeg og ser ut som BIG FOOT (bokstaveligtalt!!)

Jeg har hatt en dødskoselig påske, selvom London-turen min ble avlyst så veide alt dette opp for det!

Håper alle andre har hatt en minst like fin påske!

About these ads

One thought on “Where did the easter bunny go?

  1. Ellen

    When you are finished with that black and white dress, I’ll take it over! ;)

    You guys look stunning together!

    Reply

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s